انواع روابط در روابط عمومی
انواع روابط در روابط عمومی
روابط عمومی عموما جنبه های مختلفی از روابط را شامل می شود. در زیر با گونه هایی از روابط در روابط عمومی آشنا می شوید:
روابط رسانه ای (Media relations) : روابط رسانه ای تاکید بر ایجاد رابطه قوی با مسئولان و خبرنگاران رسانه های عمومی دارد. یک تیم روابط رسانه ای اغلب مستقیماً با رسانه های خارج از سازمان کار می کند و به طور مستقیم اخبار شرکت را به آنها ارائه می دهد، منابع و محتوای معتبر ارائه می دهد و برای اظهار نظر عمومی در مورد سایر موضوعات در دسترس رسانه ها و خبرنگاران است.
روابط با تولید محصول (Production relations) : روابط تولید محصول ارتباط نزدیکی با عملیات تولیدی یک شرکت دارد. این بخش از طرحهای بازاریابی پشتیبانی میکند و اغلب به تلاشهای راهاندازی یک محصول جدید، یک کمپین ویژه برای یک محصول مربوط میشود.
روابط با سرمایه گذاران (Investor relations) : روابط با سرمایه گذاران بر روابط بین شرکت و سرمایه گذاران توجه دارد. این جنبه از روابط عمومی رویدادهایی برای ارتباط و جذب سرمایه گذار برگزار می کند، بر انتشار گزارشهای مجمع و مالی نظارت می کند و به شکایات سرمایه گذار رسیدگی می کند.
روابط داخلی (Internal relations) : روابط داخلی فعالیت روابط عمومی بین یک شرکت و کارکنان آن است. روابط داخلی مربوط به مشاوره کارکنان، اطمینان از رضایت همه کارگران از شرایط کاری و میانجیگری مسائل داخلی برای جلوگیری از افشای نارضایتی عمومی است.
روابط دولتی (Government relations) : روابط دولتی ارتباط بین یک شرکت و نهادهای حاکمیتی مرتبط است. برخی از دپارتمانهای روابط عمومی میخواهند برای ارائه بازخورد به سیاستمداران، تصمیمگیرندگان را تحت تأثیر قرار دهند.
روابط با مشتریان (Customer relations) : روابط با مشتریان بر برند و شهرت در یک جامعه خاص متمرکز است. جامعه می تواند فیزیکی (یعنی یک شهر خاص) یا غیر فیزیکی باشد. این شاخه از روابط عمومی در جایگاه اجتماعی جامعه قرار می گیرد تا خود را با اعضای آن هماهنگ کند.
ارتباط با مشتری پلی است که شرکت و مشتریانش را به هم متصل می کند. روابط عمومی اغلب شامل مدیریت روابط کلیدی، انجام تحقیقات بازار، درک اولویت های مشتریان و رسیدگی به نگرانی های اصلی است.
https://www.investopedia.com/